Διαγραφή Λογαριασμού
Τελευταία ενημέρωση: 12 Σεπτεμβρίου 2026
Πώς να Διαγράψετε τον Λογαριασμό Σας
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Marit.es και όλα τα σχετικά δεδομένα ανά πάσα στιγμή:
Στην εφαρμογή: Ρυθμίσεις → Ζώνη Κινδύνου → Διαγραφή Λογαριασμού
Με email: Εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στην εφαρμογή, στείλτε email στο [email protected] από το email που έχετε δηλώσει στον λογαριασμό σας.
Ποια Δεδομένα Διαγράφονται Άμεσα
- Tesla tokens πρόσβασης και refresh — η σύνδεσή σας με τον λογαριασμό Tesla διακόπτεται άμεσα
- Δεδομένα οχήματος — όλες οι διαδρομές, φορτίσεις και συμβάντα Sentry Mode διαγράφονται οριστικά
- Προτιμήσεις λογαριασμού — ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, θέματα και προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις
- Δεδομένα συνδρομής — τυχόν ενεργές πληροφορίες συνδρομής
- UUID συσκευής και FCM token — ο τυχαίος αναγνωριστικός και το token push ειδοποιήσεων
Ποια Δεδομένα Διατηρούνται (και Γιατί)
- Εγγραφές αρχείου ελέγχου ασφαλείας — ένας μικρός αριθμός εσωτερικών συμβάντων σύνδεσης και ασφαλείας που αναφέρονται στον λογαριασμό σας διατηρείται έως 90 ημέρες μετά τη διαγραφή, στη συνέχεια διαγράφονται αυτόματα. Αυτές οι εγγραφές δεν περιέχουν δεδομένα οχήματος, ιστορικό διαδρομών ή δεδομένα τοποθεσίας. Υπάρχουν αποκλειστικά για τον εντοπισμό κατάχρησης και τη διατήρηση της ασφάλειας των λογαριασμών στις υπηρεσίες μας.
Σημαντικές Σημειώσεις
Αυτή η ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη. Αφού διαγραφεί ο λογαριασμός σας, όλα τα δεδομένα αφαιρούνται οριστικά και δεν μπορούν να ανακτηθούν.
Μετά τη διαγραφή, ο λογαριασμός Tesla παραμένει συνδεδεμένος με την Tesla — απλώς δεν έχουμε πλέον πρόσβαση σε αυτόν. Μπορείτε να συνδεθείτε ξανά ανά πάσα στιγμή μέσω της επίσημης ροής OAuth της Tesla.
Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Για ερωτήματα σχετικά με τα δεδομένα σας ή για να ζητήσετε διαγραφή μέσω email, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].