Paskyros šalinimas
Paskutinį kartą atnaujinta: 2026 m. rugsėjo 12 d.
Kaip Ištrinti Svo Paskyrą
Galite bet kada ištrinti savo Marit.es paskyrą ir visus su ja susijusius duomenis:
Programėlėje: Nustatymai → Danger Zone → Ištrinti paskyrą
El. paštu: Jei daugiau neturite prieigos prie programėlės, išsiųskite el. laišką į [email protected] iš el. pašto adreso, susieto su jūsų paskyra.
Kokie Duomenys Šalinami Nedelsiant
- Tesla prieigos ir atnaujinimo token'ai — jūsų ryšys su Tesla paskyra nedelsiant nutraukiamas
- Transporto priemonės duomenys — visi važiavimai, įkrovimai ir Sentry Mode įvykiai yra visam laikui pašalinti
- Paskyros nustatymai — pranešimų nustatymai, temos ir pasirinktiniai įspėjimai
- Prenumeratos duomenys — visi aktyvūs prenumeratos duomenys
- Įrenginio UUID ir FCM token'as — atsitiktinis identifikatorius ir push pranešimo token'as
Kokie Duomenys Išsaugomi (Ir Kodėl)
- Saugumo audito žurnalo įrašai — nedidelis skaičius vidinių prisijungimo ir saugumo įvykių, susijusių su jūsų paskyra, saugomi iki 90 dienų po paskyros ištrynimo, tada automatiškai išvalomi. Šie įrašai neapima transporto priemonės duomenų, važiavimų istorijos ar vietos duomenų. Jie naudojami tik piktnaudžiavimo aptikimui ir paskyrų saugumui mūsų paslaugose išlaikyti.
Svarbios Pastabos
Šis veiksmas negrįžtamas. Ištrynus jūsų paskyrą, visi duomenys visam laikui pašalinami ir jų negalima atkurti.
Ištrynus paskyrą, jūsų Tesla paskyra išlieka susieta su Tesla — tiesiog neturime prieigos prie jos. Visada galite prisijungti iš naujo naudodami oficialų Tesla OAuth srautą.
Duomenų Tvarkytojas
Dėl klausimų apie jūsų duomenis arba norint paprašyti ištrinti el. paštu, susisiekite su mumis [email protected].